HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μηνυτήρια αναφορά του ιατροδικαστή Αϊβατίδη: Δεν παίρνει άδεια για νεκροψία - Στον εισαγγελέα η οικογένεια

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης, καθώς δεν του χορηγείται άδεια προκειμένου να κάνει νεκροψία στον 73χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, πριν από λίγες ημέρες , για να διαπιστώσει την αιτία θανάτου του, καθώς ο ηλικιωμένος απεβίωσε με συμπτώματα πνευμονίας και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να είχε κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkyrasimera.org, ο κ. Αϊβατίδης με έγγραφο έχει ζητήσει το τεστ για τον Covid-19 και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να πάρει δείγμα από τον 73χρονο, αλλά η απάντηση του ΕΟΔΥ ήταν αρνητική και επομένως το νοσοκομείο δεν μπορούσε να του διαθέσει το τεστ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η οικογένεια του θανόντα απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Κέρκυρας ,τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να παραλάβει τη σορό και να γίνει η ταφή του 73χρονου, όμως ο Εισαγγελέας, μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να επέμβει και να δώσει την εντολή παράδοσης της σορού στην οικογένεια του. Ως εκ τούτου, ο 73χρονος παραμένει άταφος και η σορός του βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες στο γραφείο τελετών…


Πηγή πληροφοριών: kerkyrasimera.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια