Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μηνυτήρια αναφορά του ιατροδικαστή Αϊβατίδη: Δεν παίρνει άδεια για νεκροψία - Στον εισαγγελέα η οικογένεια

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης, καθώς δεν του χορηγείται άδεια προκειμένου να κάνει νεκροψία στον 73χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, πριν από λίγες ημέρες , για να διαπιστώσει την αιτία θανάτου του, καθώς ο ηλικιωμένος απεβίωσε με συμπτώματα πνευμονίας και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να είχε κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkyrasimera.org, ο κ. Αϊβατίδης με έγγραφο έχει ζητήσει το τεστ για τον Covid-19 και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να πάρει δείγμα από τον 73χρονο, αλλά η απάντηση του ΕΟΔΥ ήταν αρνητική και επομένως το νοσοκομείο δεν μπορούσε να του διαθέσει το τεστ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η οικογένεια του θανόντα απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Κέρκυρας ,τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να παραλάβει τη σορό και να γίνει η ταφή του 73χρονου, όμως ο Εισαγγελέας, μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να επέμβει και να δώσει την εντολή παράδοσης της σορού στην οικογένεια του. Ως εκ τούτου, ο 73χρονος παραμένει άταφος και η σορός του βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες στο γραφείο τελετών…


Πηγή πληροφοριών: kerkyrasimera.gr


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.