Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊος: Αγώνας δρόμου για το φάρμακο

Σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για την ανεύρεση της θεραπείας που θα ανακόψει την επιδημία του κορoνοϊού COVID-19 έχουν αποδυθεί δεκάδες φαρμακευτικοί κολοσσοί και κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο.

 Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει ανακοινώσει ήδη από τα μέσα Ιανουαρίου πως θα χρειαστούν τουλάχιστον δεκαοκτώ μήνες για τη δημιουργία εμβολίου απέναντι στον ιό και για την ασφαλή χορήγησή του στον πληθυσμό. Λόγω, όμως, της ταχύτατης διάδοσης, της ευρύτατης διασποράς και της μεγάλης θνησιμότητας του ιού, οι επιστήμονες έχουν δώσει προτεραιότητα στη θεραπεία των νοσούντων.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται ήδη οι μελέτες αρκετών φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίες δοκιμάζοντας την επίδραση δραστικών ουσιών και σκευασμάτων που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί, είτε για τη θεραπεία άλλων ασθενειών είτε για τον περιορισμό προηγούμενων επιδημιών, δηλώνουν έτοιμες να προχωρήσουν σε κλινικές δοκιμές για την αντιμετώπιση του φονικού κορονοϊού.

Πληροφορίες: Εφημερίδα «Realnews».


ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.