Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ: Ποιος ΕΟΔΥ; Ο ΕΟΔΥ δεν υπάρχει… Μας δουλεύετε;;;

Ένα ενδιαφέρον e-mail λάβαμε σήμερα το μεσημέρι από μια αναγνώστρια που εδώ και μέρες ταλαιπωρείται από τον κρατικό μηχανισμό και συγκεκριμένα από τον ΕΟΔΥ.

Δείτε τι μας γράφει:

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: έχω συμπτώματα κορονοϊού εδώ και 4 μέρες. Έχω ειδοποιήσει όσους έχω έρθει σε επαφή, είμαι σε εθελοντική καραντίνα στο σπίτι και προσπαθώ να βρω πως μπορώ να το ελέγξω, το αν έχω ή όχι. Προβλήματα:

1) Ο ΕΟΔΥ δεν υπάρχει - το τηλέφωνο είναι σε αναμονή και όταν το σηκώνουν, το κλείνουν στα μούτρα.

2) Ο γιατρός μας αποφάσισε ότι δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί (φυσικά και θα αλλάξουμε γιατρό μόλις τελειώσει όλο αυτό).

3) Τα νοσοκομεία που έκαναν τεστ στο σπίτι μόλις πήραν λέει οδηγία πως πρέπει να έχεις παραπεμπτικό από γιατρό για να πας εκεί να κάνεις το τεστ. Προσπαθώ να το επιβεβαιώσω και με άλλα και όλα είναι κατειλημμένα.

Αυτά. Σε μια προσπάθεια να είμαι υπεύθυνη, δε θέλω ούτε να πάω σε νοσοκομείο και να βάλω άλλους σε κίνδυνο (και τον εαυτό μου μαζί σε περίπτωση που δεν έχω τον ιό τελικά) και επίσης δε ξέρω ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω τελικά το τεστ, είτε επί πληρωμή, είτε όχι, με ασφάλεια για όλους.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Κάτι σημαντικό που δεν ανέφερα είναι ότι ο κύριος λόγος που ανησυχώ είναι πως ο μπαμπάς μου έχει άσθμα και τον είδα μια μέρα πριν αρχίσουν τα συμπτώματα. Επίσης η γιαγιά μου είναι 94 χρόνων με προβλήματα υγείας και την είδα τέσσερις μέρες πριν τα συμπτώματα. Οπότε εγώ να το περάσω, αλλά θέλω να προστατεύσω αυτούς.

Η αλήθεια είναι πως το σύστημα γενιά είναι ΠΟΛΥ φορτωμένο και φαίνεται πως δεν μπορεί ν’ ανταπεξέλθει πλήρως στις ανάγκες που παρουσιάστηκαν με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Το θέμα είναι όμως, ότι εκτός απο την ήδη υπάρχουσα έξαρση, αλλά και την αναμενόμενη αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες, όπως εκτιμούν κάποιοι ειδικοί, ενδέχεται η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το κράτος θα πρέπει να βρει τρόπους και σχεδιασμούς άμεσα, και πριν η όλη κατάσταση πάρει τεράστια έκταση.

Θα τα καταφέρει άραγε ή θα γίνουμε κι εμείς Ιταλία;;;;


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.