Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μόνο με ηλεκτρονική συνταγογράφηση τα αντιβιοτικά - τροπολογία για κορωνοϊό

Τροπολογία με την οποία ορίζεται, μεταξύ άλλων, ότι τα αντιβιοτικά θα χορηγούνται μόνο με ηλεκτρονική συνταγογράφηση - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που πρέπει να τηρούνται αυστηρές προϋποθέσεις - κατέθεσε το υπουργείο Υγείας.
Στην ίδια τροπολογία, όπως αναφέρει το capital.gr η οποία ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, καθορίζονται ακόμα οι όροι λειτουργίας της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (ΕΚΑΠΥ) σε ό,τι αφορά την αγορά ειδικού νοσοκομειακού εξοπλισμού ΜΕΘ και ΜΑΦ, οι υπερωρίες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η λειτουργία του ΕΟΔΥ και άλλων υπηρεσιών του τομέα υγείας ενόψει των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Δείτε την τροπολογία εδώ

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.