HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μήνυμα του Σπύρου Κουλκουδίνα σε όσους προσπαθούν να ψελλίσουν αντιπολιτευτικές ανοησίες. «Όλοι μαζί μέχρι την τελική μας νίκη σε έναν αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι!»

Μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με μήνυμα ενότητας, αλλά και γεμάτο αγανάκτηση για όσους «επικίνδυνους» προσπαθούν να ψελλίσουν αντιπολιτευτικές ανοησίες ανάρτησε εχθές το βράδυ, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και φαρμακοποιός στο επάγγελμα κ. Σπύρος Κουλκουδίνας.

Δείτε τι έγραψε:

Ακούω κάποιους να προσπαθούν να ψελλίσουν αντιπολιτευτικές ανοησίες. Αυτή την ώρα, την ώρα που συμπολίτες μας υποφέρουν, την ώρα που συμπολίτες μας πενθούν.

Δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με αυτούς και με τα άρρωστα μυαλά τους, γίνονται όμως επικίνδυνοι και πρέπει κάποια πράγματα να τα τονίσουμε όσοι τα βλέπουμε, τώρα.

Πρώτον, να ξεκαθαρίσουμε ότι οι ελλείψεις στα νοσοκομεία όπως και στα φαρμακεία της χώρας υπήρχαν προ της κρίσης, υπάρχουν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Να θυμίσω απλά ότι αντίστοιχες ίσως κ μεγαλύτερες ελλείψεις υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη -με την Αμερική που έχουν τελειώσει ακόμη και τα χαρτιά υγείας δε θα ασχοληθώ- .

Δεύτερον, όσον αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε αυτή την κρίση.

Τα νούμερα μέχρι στιγμής δείχνουν άψογο χειρισμό. Η Ελλάδα βρέθηκε ένα βήμα μπροστά σχεδόν από όλες τις χώρες ενώ ταυτόχρονα είχε να αντιμετωπίσει και μια άλλη τεράστια κρίση, αυτή στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου όπου επίσης πήρε άριστα όχι μόνο από το εσωτερικό αλλά και από όλη την Ευρώπη. Επίσης, η επικοινωνία των μέτρων αυτοπροστασίας μπορεί να στοίχισε ακριβά, για κάποιους, αλλά όπως φαίνεται έπιασαν τόπο!

Οι Έλληνες πολίτες είναι επαρκώς ενημερωμένοι από την πρώτη στιγμή και αυτή η ενημέρωση σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα όλων μας και την εφαρμογή των μέτρων υγιεινής κρατά μέχρι στιγμής την παγκόσμια πανδημία σε επίπεδα επιδημίας στη χώρα μας!

Τέλος, για τις οικονομικές προεκτάσεις της συγκεκριμένης κρίσης, καλό θα είναι όλοι να κάνουμε υπομονή για να τελειώσουμε με τα πρωτεύοντα θέματα που δεν είναι άλλα από τα αμιγώς θέματα υγείας και μετά έχουμε όλο τον χρόνο να ακούσουμε τους θιασώτες του «λεφτά υπάρχουν» και να μαλώσουμε μαζί τους, ως συνήθως. Να θυμούνται κάτι όμως όλοι αυτοί οι κουτοπόνηροι λαϊκιστές, ο κόσμος σας έχει μάθει πλέον. Κάθε σας βήμα προς την κατεύθυνση του φθηνού λαϊκισμού και της δήθεν αντιπολίτευσης, σας οδεύει προς την οριστική αποβολή σας από το πολιτικό σύστημα. Η απλή κατακραυγή θα είναι χάδι για τα καλομαθημένα σας αυτιά. Κρατείστε επίπεδο! Κρατείστε επίπεδο γιατί θα σας θυμόμαστε όλοι όταν με το καλό τελειώσουν όλα αυτά και η χώρα σταθεί ξανά στα πόδια της δυνατή και ενωμένη για την επόμενη ημέρα αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης.

ΥΓ. Θα ήθελα ως επαγγελματίας του συστήματος υγείας να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλους τους συμπολίτες μου που τηρούν τα μέτρα της κυβέρνησης. Με αυτό τον τρόπο προστατεύουν πρωτίστως τους εαυτούς τους και δευτερεύοντος όλους εμάς που πρέπει καθημερινά να βρισκόμαστε στο πόστο μας ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή πορεία μέχρι την τελική μας νίκη σε έναν αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι!


Η ανάρτησή του






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια