Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα του Σπύρου Κουλκουδίνα σε όσους προσπαθούν να ψελλίσουν αντιπολιτευτικές ανοησίες. «Όλοι μαζί μέχρι την τελική μας νίκη σε έναν αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι!»

Μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με μήνυμα ενότητας, αλλά και γεμάτο αγανάκτηση για όσους «επικίνδυνους» προσπαθούν να ψελλίσουν αντιπολιτευτικές ανοησίες ανάρτησε εχθές το βράδυ, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και φαρμακοποιός στο επάγγελμα κ. Σπύρος Κουλκουδίνας.

Δείτε τι έγραψε:

Ακούω κάποιους να προσπαθούν να ψελλίσουν αντιπολιτευτικές ανοησίες. Αυτή την ώρα, την ώρα που συμπολίτες μας υποφέρουν, την ώρα που συμπολίτες μας πενθούν.

Δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με αυτούς και με τα άρρωστα μυαλά τους, γίνονται όμως επικίνδυνοι και πρέπει κάποια πράγματα να τα τονίσουμε όσοι τα βλέπουμε, τώρα.

Πρώτον, να ξεκαθαρίσουμε ότι οι ελλείψεις στα νοσοκομεία όπως και στα φαρμακεία της χώρας υπήρχαν προ της κρίσης, υπάρχουν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Να θυμίσω απλά ότι αντίστοιχες ίσως κ μεγαλύτερες ελλείψεις υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη -με την Αμερική που έχουν τελειώσει ακόμη και τα χαρτιά υγείας δε θα ασχοληθώ- .

Δεύτερον, όσον αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε αυτή την κρίση.

Τα νούμερα μέχρι στιγμής δείχνουν άψογο χειρισμό. Η Ελλάδα βρέθηκε ένα βήμα μπροστά σχεδόν από όλες τις χώρες ενώ ταυτόχρονα είχε να αντιμετωπίσει και μια άλλη τεράστια κρίση, αυτή στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου όπου επίσης πήρε άριστα όχι μόνο από το εσωτερικό αλλά και από όλη την Ευρώπη. Επίσης, η επικοινωνία των μέτρων αυτοπροστασίας μπορεί να στοίχισε ακριβά, για κάποιους, αλλά όπως φαίνεται έπιασαν τόπο!

Οι Έλληνες πολίτες είναι επαρκώς ενημερωμένοι από την πρώτη στιγμή και αυτή η ενημέρωση σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα όλων μας και την εφαρμογή των μέτρων υγιεινής κρατά μέχρι στιγμής την παγκόσμια πανδημία σε επίπεδα επιδημίας στη χώρα μας!

Τέλος, για τις οικονομικές προεκτάσεις της συγκεκριμένης κρίσης, καλό θα είναι όλοι να κάνουμε υπομονή για να τελειώσουμε με τα πρωτεύοντα θέματα που δεν είναι άλλα από τα αμιγώς θέματα υγείας και μετά έχουμε όλο τον χρόνο να ακούσουμε τους θιασώτες του «λεφτά υπάρχουν» και να μαλώσουμε μαζί τους, ως συνήθως. Να θυμούνται κάτι όμως όλοι αυτοί οι κουτοπόνηροι λαϊκιστές, ο κόσμος σας έχει μάθει πλέον. Κάθε σας βήμα προς την κατεύθυνση του φθηνού λαϊκισμού και της δήθεν αντιπολίτευσης, σας οδεύει προς την οριστική αποβολή σας από το πολιτικό σύστημα. Η απλή κατακραυγή θα είναι χάδι για τα καλομαθημένα σας αυτιά. Κρατείστε επίπεδο! Κρατείστε επίπεδο γιατί θα σας θυμόμαστε όλοι όταν με το καλό τελειώσουν όλα αυτά και η χώρα σταθεί ξανά στα πόδια της δυνατή και ενωμένη για την επόμενη ημέρα αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης.

ΥΓ. Θα ήθελα ως επαγγελματίας του συστήματος υγείας να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλους τους συμπολίτες μου που τηρούν τα μέτρα της κυβέρνησης. Με αυτό τον τρόπο προστατεύουν πρωτίστως τους εαυτούς τους και δευτερεύοντος όλους εμάς που πρέπει καθημερινά να βρισκόμαστε στο πόστο μας ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή πορεία μέχρι την τελική μας νίκη σε έναν αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι!


Η ανάρτησή του


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.