Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πολύτιμη φροντίδα & αλληλεγγύη για τις ευπαθείς ομάδες δημοτών από το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Καταλυτικές στην καθημερινότητα αυτής της δύσκολης συγκυρίας, που εν μέσω κορωνοϊού όλοι βιώνουμε είναι οι υπηρεσίες που παρέχουν από την πρώτη γραμμή, οι εργαζόμενοι του Δήμου Κατερίνης μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», σε κατοίκους, που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, καθημερινά και άμεσα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ο κοινωνικός αυτός μηχανισμός υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, ανταποκρίνεται στα αιτήματα εξυπηρέτησης των δημοτών για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής κατ’ οίκον ειδών πρώτης ανάγκης, όχι μόνο στους ενταγμένους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» αλλά και σε όλους όσοι είναι ηλικιωμένοι, ηλικιωμένες ή όσους/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, με δεδομένες και τις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τον περιορισμό στις μετακινήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι, τις δύο τελευταίες εβδομάδες 370 κάτοικοι δέχθηκαν κατ’οίκον υπηρεσίες. Ειδικότερα, εκδόθηκαν και προωθήθηκαν προς εκτέλεση στα φαρμακεία 212 συνταγές, ενώ έγιναν συνολικά 375 επισκέψεις που αφορούσαν σε προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων κ.α.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο σπίτι», οι οποίοι, στις κρίσιμες αυτές ώρες, ανάμεσα σε πολλούς ακόμη από τη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Κατερίνης προσφέρουν καθημερινά με αυταπάρνηση, πολύτιμες υπηρεσίες στους δημότες μας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Υπενθυμίζεται, ότι, οκτώ τηλεφωνικές γραμμές στη διάθεση των κατοίκων έχει δώσει ο Δήμος Κατερίνης, προκειμένου, οι δημότες, να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια και υπάλληλοι του «Βοήθεια στο σπίτι» να τους παραδώσουν τρόφιμα και φάρμακα.
Αναλυτικά οι τηλεφωνικές γραμμές είναι οι εξής: Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι, οι κοινωνικές υπηρεσίες ενισχύθηκαν και με προσωπικό των εργαζομένων σε δομές (ΟΠΠΑΠ, ΔΗΚΕΔΗΚ κ.α.) του Δήμου Κατερίνης, των οποίων η λειτουργία ανεστάλη λόγω των μέτρων πρόληψης. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα συγκινητική η ανταπόκριση και διάθεση όλων αυτών των εργαζομένων, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπου παρίσταται ανάγκη.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.