HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις μετά το λουκέτο στην παραλία

Απολύτως λανθασμένο μέτρο χαρακτηρίζει την απόφαση Χαρδαλιά-Ζέρβα για πλήρη αποκλεισμό της Νέας Παραλίας ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο προκειμένου να αποτραπεί η μετάδοση του COVID-19 (κορονοϊού) ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και νυν δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κουράκης.

Τονίζει, παράλληλα, ότι ένα τέτοιο μείζονος σημασία θέμα έπρεπε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε μια έκτακτη συνεδρίαση.

Ο κ. Κουράκης αντιπροτείνει να επιτρέπεται η ελεύθερη πρόσβαση με τις προϋποθέσεις που έχουν θεσπιστεί, τις πρωινές ώρες μέχρι τις 9:30 πμ και το βράδυ μετά τις 7:30 μμ που δύει ο ήλιος.

«Είναι αρκετός χρόνος για αθλητές, περιπατητές, κατοικίδια, ποδηλάτες και όσους επιτρέπεται να κυκλοφορούν με ασφάλεια και τις προφυλάξεις που έχουν επιβληθεί. Στο ενδιάμεσο διάστημα, δηλαδή από τις 9:30 πμ μέχρι τις 7:30 μμ να υπάρχει πλήρης απαγόρευση, μέτρο που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα με την συνδρομή και της δημοτικής αστυνομίας.

Η γεωγραφία της περιοχής, η γραμμική της ανάπτυξη και οι προσβάσεις προς αυτήν επιτρέπουν την υλοποίηση ενός τέτοιου μέτρου με σχετική ευκολία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Κουράκης. Εκτός απο τον πρώην αντιδήμαρχο αρκετοί ήταν αυτοί που καυτηρίασαν αρνητικά την απόφαση της κυβέρνησης να προβεί σε νέα περιοριστικά μέτρα στην Νέα Παραλία.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια