Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πούτιν και Τραμπ συζήτησαν για ενδεχόμενη συνεργασία κατά του κορωνοϊού

Η πανδημία του κορονοϊού αλλά και η κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η αγορά πετρελαίου βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού ομολόγου του, Ντόναλντ Τραμπ.

Για τον κορονοϊό που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, μίλησαν τηλεφωνικά ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δύο ηγέτες μίλησαν για τις ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση στην αγορά πετρελαίου, σύμφωνα με το Κρεμλίνο.

«Οι ηγέτες εξέφρασαν τις βαθιές ανησυχίες τους σχετικά με το μέγεθος της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορονοϊού και ενημέρωσαν ο ένας τον άλλο σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης αυτής της απειλής που εφαρμόζονται σε Ρωσία και Ηνωμένες Πολιτείες. Συζήτησαν τις δυνατότητες για στενότερη συνεργασία των δύο χωρών στο ζήτημα», ανέφερε το Κρεμλίνο σε δήλωση.

Αναφορικά δε με αυτό το ζήτημα συμφώνησαν σε διαβουλεύσεις μεταξύ των υπουργών Ενέργειας.

Τραμπ και Πούτιν, συμφώνησαν επίσης πως θα βρίσκονται σε επαφή και θα συζητούν για μια ενδεχόμενη συνεργασία στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Τέλος, συζήτησαν για τις διμερείς τους σχέσεις, συμφωνώντας στη συνέχιση των προσωπικών επαφών.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.