HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πούτιν και Τραμπ συζήτησαν για ενδεχόμενη συνεργασία κατά του κορωνοϊού

Η πανδημία του κορονοϊού αλλά και η κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η αγορά πετρελαίου βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού ομολόγου του, Ντόναλντ Τραμπ.

Για τον κορονοϊό που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, μίλησαν τηλεφωνικά ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δύο ηγέτες μίλησαν για τις ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση στην αγορά πετρελαίου, σύμφωνα με το Κρεμλίνο.

«Οι ηγέτες εξέφρασαν τις βαθιές ανησυχίες τους σχετικά με το μέγεθος της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορονοϊού και ενημέρωσαν ο ένας τον άλλο σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης αυτής της απειλής που εφαρμόζονται σε Ρωσία και Ηνωμένες Πολιτείες. Συζήτησαν τις δυνατότητες για στενότερη συνεργασία των δύο χωρών στο ζήτημα», ανέφερε το Κρεμλίνο σε δήλωση.

Αναφορικά δε με αυτό το ζήτημα συμφώνησαν σε διαβουλεύσεις μεταξύ των υπουργών Ενέργειας.

Τραμπ και Πούτιν, συμφώνησαν επίσης πως θα βρίσκονται σε επαφή και θα συζητούν για μια ενδεχόμενη συνεργασία στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Τέλος, συζήτησαν για τις διμερείς τους σχέσεις, συμφωνώντας στη συνέχιση των προσωπικών επαφών.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια