HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΥΑΚ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) συνεδρίασε ΕΚΤΑΚΤΑ (δια περιφοράς) σήμερα ώρα 11:30 π.μ. παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κουκοδήμου Κων/νου και του Προέδρου  κ. Μπουσνάκη Αστερίου, στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά  της εξάπλωσης του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ  COVID-19 και λαμβάνοντας  υπόψη τις συστάσεις  του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

1. Εφεξής η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται:
- Τηλεφωνικά στα νούμερα 23510-45300
- Ηλεκτρονικά με email: [email protected] - [email protected]

2. Οι επιτόπιες επισκέψεις στις εγκαταστάσεις (γραφεία – αντλιοστάσια – βιολογικός κ.λ.π.) δεν θα γίνονται δεκτές παρά μόνο για απολύτως ακαγκαίες και επείγουσες υποθέσεις και έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού που έχει καθοριστεί με τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

3. Οι διακοπές υδροδότησης λόγω οφειλών αναστέλλονται μέχρι 30/04/2020.

4. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και δόσεις διακανονισμών θα εξοφλούνται μόνο ηλεκτρονικά (internet banking).

5. H εξόφληση λογαριασμών δεν θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις (ΤΑΜΕΙΑ) της ΔΕΥΑ Κατερίνης, αλλά θα γίνεται με ηλεκτρονικούς διαθέσιμους τρόπους (τράπεζες - internet banking- phone banking – ταχυπληρωμή κ.λ.π.)
 
Η περίοδος που θα δοθεί για τη λήξη των λογαριασμών, θα είναι μεγάλη ώστε να μην υπολογιστούν προσαυξήσεις και να υπάρχει χρόνος προσαρμογής για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον εναλλακτικό τρόπο πληρωμής.

Για την αλλαγή των παραπάνω μέτρων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Ζητούμε την κατανόηση σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Διαβεβαιώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Κατερίνης θα συνεχίσει την καθημερινή απρόσκοπτη λειτουργία της, με σκοπό την ομαλή υδροδότηση και αποχέτευση της περιοχής αρμοδιότητας της.

Όλοι μαζί με συνεργασία, αμοιβαίο σεβασμό ατομικό και συλλογικό αίσθημα ευθύνης, θα ξεπεράσουμε τα δύσκολα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας.



                                                Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ
                                                 Αστέριος Μπουσνάκης    
             

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια