Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΥΑΚ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) συνεδρίασε ΕΚΤΑΚΤΑ (δια περιφοράς) σήμερα ώρα 11:30 π.μ. παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κουκοδήμου Κων/νου και του Προέδρου  κ. Μπουσνάκη Αστερίου, στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά  της εξάπλωσης του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ  COVID-19 και λαμβάνοντας  υπόψη τις συστάσεις  του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

1. Εφεξής η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται:
- Τηλεφωνικά στα νούμερα 23510-45300
- Ηλεκτρονικά με email: deya_katerinis@yahoo.gr - deyak@otenet.gr

2. Οι επιτόπιες επισκέψεις στις εγκαταστάσεις (γραφεία – αντλιοστάσια – βιολογικός κ.λ.π.) δεν θα γίνονται δεκτές παρά μόνο για απολύτως ακαγκαίες και επείγουσες υποθέσεις και έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού που έχει καθοριστεί με τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

3. Οι διακοπές υδροδότησης λόγω οφειλών αναστέλλονται μέχρι 30/04/2020.

4. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και δόσεις διακανονισμών θα εξοφλούνται μόνο ηλεκτρονικά (internet banking).

5. H εξόφληση λογαριασμών δεν θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις (ΤΑΜΕΙΑ) της ΔΕΥΑ Κατερίνης, αλλά θα γίνεται με ηλεκτρονικούς διαθέσιμους τρόπους (τράπεζες - internet banking- phone banking – ταχυπληρωμή κ.λ.π.)
 
Η περίοδος που θα δοθεί για τη λήξη των λογαριασμών, θα είναι μεγάλη ώστε να μην υπολογιστούν προσαυξήσεις και να υπάρχει χρόνος προσαρμογής για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον εναλλακτικό τρόπο πληρωμής.

Για την αλλαγή των παραπάνω μέτρων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Ζητούμε την κατανόηση σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Διαβεβαιώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Κατερίνης θα συνεχίσει την καθημερινή απρόσκοπτη λειτουργία της, με σκοπό την ομαλή υδροδότηση και αποχέτευση της περιοχής αρμοδιότητας της.

Όλοι μαζί με συνεργασία, αμοιβαίο σεβασμό ατομικό και συλλογικό αίσθημα ευθύνης, θα ξεπεράσουμε τα δύσκολα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας.                                                Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ
                                                 Αστέριος Μπουσνάκης    
             

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.