Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συζυγοκτόνος Κηφισιάς: «Δεν άντεχα να μην βλέπω τα παιδιά μου»

Tην αιτιολογία πως δεν τον άφηνε να βλέπει τα παιδιά του έδωσε στην πράξη του ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος αστυνομικός ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε χτες σε χώρο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην Κάτω Κηφισιά την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη και συνάδελφό της.

Ο 35χρονος υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στην Τροχαία Νέας Ιωνίας, πήγε στο σούπερ μάρκετ, όπου εργαζόταν η σύζυγός του με την οποία ήταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια και την περίμενε. Όταν έκανε διάλειμμα με μία συνάδελφό της τις πυροβόλησε και τις δύο και με το υπηρεσιακό του όπλο.

Όπως είπε στους συναδέλφους του που τον συνέλαβαν, η γυναίκα του είχε πάρει τα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 8 και 5 ετών, τα είχε πάει στους γονείς της στην Θήβα και του απαγόρευε να τα δει. «Όποτε της έκανα κρούσεις να δω τα παιδιά, ή να τα πάρω για λίγο ήταν πάντα αρνητική» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το newsit.gr. Είπε ακόμα ότι το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να επανασυνδεθεί μαζί της για να βλέπει τα παιδιά αλλά εκείνη ήταν κάθετη. «Είχε δημιουργήσει παρέες, έκανε τη ζωή της. Πήρα την απόφαση ότι δεν μπορούσα να αντέχω να μη βλέπω τα παιδιά μου».

Έτσι, της έστησε καρτέρι στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ. Κρύφτηκε κοντά στο αυτοκίνητό της και όταν την είδε να βγαίνει με μια φίλη της και να μπαίνουν στο αυτοκίνητο για να κάνουν ένα τσιγάρο πήρε την δραματική απόφαση. Πλησίασε, άνοιξε την πόρτα και πυροβόλησε. Άδειασε όλη την γεμιστήρα από το 9αρι πιστόλι, από το υπηρεσιακό του όπλο πάνω της. Ο καταιγισμός των πυροβολισμών και οι σφαίρες που προορίζονταν για την γυναίκα του δυστυχώς χτύπησαν και την φίλη της. Και οι δυο γυναίκες ήταν νεκρές βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ο 35χρονος αστυνομικός δεν προσπάθησε να φύγει. Έβαλε το όπλο του στη θήκη, κάθισε λίγο πιο πέρα, κοντά στο αυτοκίνητο του και περίμενε την αστυνομία που δεν άργησε να έρθει.

Ο 35χρονος μπήκε στην αστυνομία το 2007 και υπηρετεί στην τροχαία Νέας Ιωνίας. Όπως λένε οι συνάδελφοί του, ο φάκελός του ήταν πεντακάθαρος. «Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα», λένε οι συνάδελφοί του. Τα κατά καιρούς ψυχομετρικά τεστ ήταν όλα «καθαρά».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.