HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Μοσχολούρης: «Κορονοϊός ή κορωνοϊός και υπευθυνότητα» (του Απόστολου Μοσχολούρη)

Αν κάποιος πριν από μερικές εβδομάδες τολμούσε να πει, πως θα φτάναμε στο σημερινό σημείο, όσον αφορά τα μέτρα για τον κορονοϊό, πιθανόν να είχε σοβαρότατα προβλήματα με το νόμο, ως ανεύθυνο άτομο που διασπείρει τον πανικό.
Δυστυχώς όμως φτάσαμε εδώ που όλοι γνωρίζουμε (κλείσιμο όλων των σχολείων της χώρας και όλα τα άλλα που ανακοινώθηκαν ήδη!..

Κανένα όμως από τα μέτρα αυτά δεν θα έχει αποτέλεσμα, αν δεν εφαρμοστούν από όλους κι όλες μας με θρησκευτική ευλάβεια!..

Την πιστή εφαρμογή, επομένως και την αποτελεσματικότητα των μέτρων, δεν μπορεί να την επιβάλει κανένα μέσον της πολιτείας (αστυνομία κτλ.), αν δεν συνεργαστούμε όλοι μας οικειοθελώς!..

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, πως είναι αναγκαίο να εφαρμόσουμε κατά γράμμα υπεύθυνα ο καθένας και η καθεμιά μας τα μέτρα προφύλαξης!..

Αν μην πιστεύουμε ό,τι όλα αυτά αφορούν τους άλλους κι όχι εμάς!..

Τέρμα τα αστεία και οι πλάκες!..

Τα πράγματα είναι σοβαρά!..

Δεν χρειάζεται να αναφέρω εδώ τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε, γιατί όλοι τα γνωρίζουμε!.. Τα έχουν πει με κάθε λεπτομέρεια οι αρμόδιοι φορείς!..

Εκείνο όμως που θα πω είναι «ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ»!..

Αν αγαπούμε την οικογένειά μας, τους φίλους μας, τους συνανθρώπους μας, τότε ΠΡΕΠΕΙ να υπακούσουμε πιστά!..

Δεν χρωστούν τίποτα οι δικοί μας άνθρωποι να αρρωστήσουν και να κινδυνεύσει ακόμα και η ζωή τους, από την δική μας ανευθυνότητα και επιπολαιότητα!..

Τα σχολεία έκλεισαν προς αποφυγή της διάδοσης του Κορονοϊού!..

Σωστά!..

Όμως, αν από αύριο επικρατήσει ο συνωστισμός των νέων μας σε άλλους χώρους, ποιό το αποτέλεσμα του μέτρου;

Ας μείνουμε στο σπίτι μας για τις μέρες που πρέπει και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά ή τουλάχιστον όσο καλύτερα γίνεται!..

Ή ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ και σύντομα η ζωή μας θα γυρίσει σταδιακά στους κανονικούς ρυθμούς ή ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ …Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!..

Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους κι όλες μας!..

Ας μην την κάνουμε δυσκολότερη με την αδιαφορία και ανευθυνότητά μας!..

Εύχομαι ολόψυχα να τελειώσουν όλα με τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες για εμάς ,τις οικογένειές μας , τους συνανθρώπους μας, την πατρίδα μας, την κοινωνία ολόκληρη!..

Εγώ, εσείς, όλες κι όλες μας, θα κάνουμε αυτό που πρέπει;







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια