Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αυτή είναι η νέα υπασπιστής της Προέδρου της Δημοκρατίας που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Ακριβώς πίσω από τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρισκόταν σήμερα καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας μια ευθαλής ψιλόλιγνη ξανθιά γυναίκα που μαγνήτισε τα βλέμματα πολλών.

Φορούσε στρατιωτική στολή, γάντια και έφερε παράσημα στο στήθος. Το βέβαιο είναι ότι θα την ξαναδούμε αρκετές φορές στο μέλλον αφού πρόκειται για μια εκ των τριών υπασπιστών της νέας αρχηγού του κράτους.

Είναι η πρώτη και η μοναδική μέχρι σήμερα γυναίκα υπασπιστής Προέδρου της Δημοκρατίας που σημειωτέον βρίσκεται στο πλευρό της πρώτης γυναίκας που κατακτά το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Η νέα υπασπιστής, όπως μας ενημέρωσαν από το Γραφείο Στρατιωτικών της Ηρώδου Αττικού, είναι η υποπλοίαρχος Καλλιόπη Πορόγλου (ΠΝ), ενώ οι άλλοι δύο επίσης πολύπειροι υπασπιστές, είναι ο αντισυνταγματάρχης τεθωρακισμένων Στέφανος Λυκόπουλος και εκ μέρους της Πολεμικής Αεροπορίας ο αντισμήναρχος ιπτάμενος (Ι) Δημήτριος Παπαδημητρίου.
Η κ. Πορόγλου σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εισήλθε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 2002 και ορκίστηκε σημαιοφόρος το 2006. Έκτοτε υπηρετεί συνεχώς σε πλοία του στόλου μας ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν αξιωματικός ναυτιλίας στην φρεγάτα «Κουντουριώτης» (F - 462).
Πειραιώτισσα που αγαπάει τη θάλασσαΗ ίδια από μικρή αντίκριζε τη θάλασσα καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η ολοκλήρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσής της συνέπεσε με τη χρονιά που στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων γινόντουσαν δεκτές και γυναίκες, οπότε το είδε ως ευκαιρία να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Το γεγονός ότι ανέβαινε στην ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν την εμπόδισε να δημιουργήσει οικογένεια. Η Καλλιόπη Πορόγλου είναι παντρεμένη και μητέρα δίδυμων παιδιών (ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι) που σήμερα είναι 6 ετών.

Να σημειωθεί τέλος ότι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμούσε αρχικά να είναι και οι τρεις υπασπιστές γυναίκες, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές στην ανώτερη βαθμίδα καθώς μπήκαν σε μάχιμες θέσεις πολύ αργότερα από τους άνδρες με αποτέλεσμα να μην έχουν φτάσει ακόμα στους απαιτούμενους βαθμούς ιεραρχίας για να σταθούν στο πλάι του πρώτου πολίτη της χώρας.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.