Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Για κατάθεση στην αστυνομία ο Λεμεσού Αθανάσιος – Βίντεο και φωτογραφίες στα χέρια των αρχών (βίντεο)

Για κατάθεση θα κληθεί σήμερα ο μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος,  σε σχέση με την επίσπευση του εσπερινού στη Μητρόπολη δύο ώρες πριν την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Αυτό αποκάλυψε ο εκπρόσωπος τύπου του αρχηγείου της αστυνομίας Χρίστος Αντρέου, λέγοντας πως η αστυνομία μετά την ανάρτηση της μητρόπολης για τέλεση πιο νωρίς του εσπερινού, διερεύνησε τα όσα έγιναν.

Όπως εξήγησε ο κ. Αντρέου πέραν από την κατάθεση από τον μητροπολίτη, αξιολογούνται και φωτογραφίες και βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Αυτό που θα διερευνηθεί με δεδομένο ότι η λειτουργία έγινε πριν το LockDown είναι το κατά πόσο μέσα στον ναό υπήρχαν ή όχι πέραν τον 75 ατόμων.

Εάν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα γίνουν καταγγελίες ξεκαθάρισε ο κ. Αντρέου.Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.