Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό υπάλληλος της ισραηλινής πρεσβείας στην Αθήνα

Ο κορωνοϊός τρύπωσε και στην ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα καθώς υπάλληλός της με την οικογένειά του συνταξίδευσαν με το γκρουπ των Αγίων Τόπων.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν ανεπίσημες πηγές της ισραηλινής πρεσβείας στο iefimerida.gr «μια οικογένεια της ισραηλινής πρεσβείας που συνταξίδευε από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στην Αθήνα με το γκρουπ των Ελλήνων ταξιδιωτών, βρέθηκε θετική σε κορωνοϊό. Η οικογένεια βρίσκεται υπό θεραπεία. Οι υπουργοί Υγείας των δύο χωρών έχουν ενημερωθεί. Η πρεσβεία ακολουθεί τις οδηγείες και λαμβάνει τις απαραίτητες προφυλάξεις».

Σύμφωνα με την Jerusalim Post κορωνοϊό έχουν ο υπάλληλος της ισραηλινής πρεσβείας και δύο μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times of Israel το ΥΠΕΞ του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας εργαζόμενος της ισραηλινής πρεσβείας στην Αθήνα διεγνώσθη με κορωνοϊό και φαίνεται να έχει κολλήσει δύο μελη της οικογένειάς του. Σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα θα παραμείνει κλειστή σήμερα για να απολυμανθεί, ενώ οι αρχές Ελλάδας και Ισραήλ βρίσκεται σε στενή επαφή για το θέμα. Σημειώνει ακόμη ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ο υπάλληλος και η οικογένειά του είναι ισραηλινής καταγωγής.


Πηγή: iefimerida.gr 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.