Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οδηγοί ΟΑΣΘ καταγγέλλουν:Συνεχίζουν άσκοπες μετακινήσεις οι μετανάστες

Αν και υπάρχει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας την οποία εφαρμόζουν οι πολίτες, δε φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο με τους μετανάστες.

Την ώρα που οι μετακινήσεις των πολιτών στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη χώρα έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο με τους μετανάστες που διαβιούν σε δομές περιφερειακά του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Όπως αναφέρει η σελίδα Think Simple, υπάρχουν καταγγελίες οδηγών του ΟΑΣΘ όπου ομάδες μεταναστών σε πολλές των περιπτώσεων και πάνω από δέκα άτομα χωρίς κανένα μέτρο ατομικής προστασίας  μετακινούνται ομαδικά με τα αστικά λεωφορεία «μετατρέποντας τα σε υγειονομικές βόμβες», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα τα αστικά λεωφορεία επισημαίνεται ότι τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά πολίτες για επαγγελματικούς λόγους που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες υγιεινής στους ανθρώπους του ΟΑΣΘ αφού δημιουργούνται συνθήκες συνωστισμού.


Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.