Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ: ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου πραγματοποίησε απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, για την αποφυγή μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα, πλήρως εναρμονισμένος με τα μέτρα που εξήγγειλε το Υπουργείο Υγείας σήμερα, Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, αναστέλλει για 4 εβδομάδες τη λειτουργία όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου.Επίσης σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας οι σχολικές εκδρομές αναστέλλονται για τις επόμενες 2 εβδομάδες και οι αθλητικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών για το ίδιο διάστημα.

Τα μέτρα έχουν ως στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας και ισχύουν από αύριο, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020. Αφίσες με σχετικές οδηγίες αναρτήθηκαν σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.