Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ηρακλής Τσανικίδης: "Μην ασχολείστε αν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νοσοκομείο ή όχι. Ο ιός κυκλοφορεί στην κοινότητα."

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας Ηρακλής Τσανικίδης απευθύνεται στους πολίτες ζητώντας να μην τρέχουν άσκοπα στα νοσοκομεία. Την ίδια στιγμή αναφέρει ότι ο ιός κυκλοφορεί στην κοινότητα και ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων.


Η ανάρτηση του κ. Τσανικίδη:

Μην ασχολείστε αν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νοσοκομείο ή όχι. Ο ιός κυκλοφορεί στην κοινότητα.
Στόχος μας είναι να προστατευθούμε όλοι μας για να μην καταλήξει κανείς στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στο επόμενο διάστημα θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

Αν έχετε έντονα συμπτώματα από το αναπνευστικό (πυρετό, βήχα, δύσπνοια) επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας ιατρό για να λάβετε οδηγίες και #μείνετε_στο_σπίτι.

Μην τρέχετε άσκοπα στα νοσοκομεία !

Έτσι κι αλλιώς η επιβεβαίωση ή όχι της ταυτότητας της νόσου δεν συνιστά θεραπεία !Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.