Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός: Άρχισαν απολυμάνσεις σε εκκλησίες στην Κατερίνη

Η Ιερά Σύνοδος της ερχόμενης Δευτέρας αναμένεται να λάβει αποφάσεις αντίστοιχες με αυτές της Πολιτείας για πρόληψη περιορισμού του κορωνοϊού.

Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου τη Δευτέρα, η οποία θα συζητήσει για τον κορωνοϊό και αναμένεται να λάβει αποφάσεις αντίστοιχες με αυτές που έλαβε η Πολιτεία, δηλάδή αναστολή των λειτουργιών, η Ιερά Μονή Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος ξεκίνησε σήμερα απολύμανση Ναών και Δομών.

Όπως ανακοινώθηκε: «Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η Ιερά Μητρόπολή μας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ήδη από χθες, κατόπιν οδηγιών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Γεωργίου, ξεκίνησε η απολύμανση των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως».


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.