Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πτολεμαΐδα: Γειτόνισσες μένουν σπίτι και πίνουν καφεδάκι... από απόσταση! (ΦΩΤΟ)

Μένουν σπίτι και στηρίζουν η μία την άλλη. Ο λόγος για τρεις γειτόνισσες στην Πτολεμαΐδα οι οποίες τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πίνουν το καφεδάκι τους παρέα.

Οι τρεις γυναίκες βγαίνουν στις εισόδους των σπιτιών τους, τοποθετούν τις καρέκλες τους και μοιράζονται τα νέα τους, εν μέσω περιόδου κορωνοϊού. Λύσεις υπάρχουν, λοιπόν και για να μένουμε σπίτι και για να μη χάνουμε την παρέα των αγαπημένων μας ανθρώπων.

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε ο δημοσιογράφος Ευθύμιος Σαββάκης, ο οποίος κατάγεται από την πόλη της Δυτ. Μακεδονίας.

ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.