Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανοιχτές εκκλησίες ζητούν χριστιανικά σωματεία

Δεν πτοούνται από την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τα υπόλοιπα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού ορθόδοξα χριστιανικά σωματεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία με επιστολή τους στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας ζητούν να λειτουργούνται οι εκκλησίες με περιορισμένο αριθμό ατόμων ή έστω «κεκλεισμένων των θυρών».

Στην επιστολή τους αναφέρουν ως «υπερβολικό και αντισυνταγματικό το μέτρο της πλήρους απαγόρευσης των ιερών ακολουθιών». Δηλώνουν όμως πρόθυμοι να συμμορφωθούν κατά τα υπόλοιπα με τις επιταγές της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας ως προς τα μέτρα προφύλαξης από την μετάδοση του ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σκοπεύει να συζητήσει με τα αρμόδια υπουργεία, και κυρίως με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την εύρεση μίας άλλης λύσης ώστε να μην μένουν αλειτούργητοι οι Ιεροί Ναοί ιδιαιτέρως δε εν μέσω Μεγάλης Τεσσαρακοστής.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.