Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τα επικαιροποιημένα μέτρα του Δήμου Κατερίνης για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού - Με προσωπικό ασφαλείας και ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας η εξυπηρέτηση των πολιτών

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Δήμος Κατερίνης προτρέπει τους δημότες για όσα ζητήματα και υποθέσεις δεν έχουν έκτακτο ή επείγοντα χαρακτήρα να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες του.

Η προσέλευση στο Δημαρχείο Κατερίνης και γενικότερα στα δημοτικά κτίρια δεν ωφελεί, ειδικά από τη στιγμή που υφίσταται η δυνατότητα εξυπηρέτησης όσων συμπολιτών χρειαστούν άμεσα οιεσδήποτε δημοτικές υπηρεσίες.

Όσες υποθέσεις δεν καθίσταται εφικτό να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ή με οιοδήποτε άλλο τρόπο π.χ. εξ αποστάσεως, από σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, οι υπηρεσίες θα εξυπηρετούν με προσωπικό ασφαλείας και ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.

Η συγκεκριμένη απόφαση θα έχει ισχύ για όλη την περίοδο λήψης των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ όσο η επιδημία εξελίσσεται οι οδηγίες και τα μέτρα πρόληψης ενδέχεται να τροποποιηθούν, σύμφωνα με τις υποδείξεις και αποφάσεις της Κυβέρνησης και των αρμόδιων επιστημονικών φορέων.

Προς την κατεύθυνση αυτή, οι συμπολίτες, για την καλύτερη και ταχύτερη στο μέτρο του δυνατού εξυπηρέτησή τους,  καλούνται πρώτα να επικοινωνούν τηλεφωνικά για τις συγκεκριμένες υποθέσεις τους καθώς και για ραντεβού στου κάτωθι αριθμούς ανά τμήμα και θεματική ενότητα  ως εξής:


Κώστας Κουκοδήμος: «Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»


«Καθημερινά με υπευθυνότητα όλα τα απαραίτητα και επικαιροποιημένα μέτρα για την προστασία των πολιτών, καθώς και των εργαζομένων στο Δήμο από τον κορωνοϊό λαμβάνει ο Δήμος Κατερίνης σε διαρκή συνεργασία και εναρμόνιση με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ». 

Αυτό επισημάνθηκε στη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, παρουσία των διευθυντών και προϊσταμένων όλων των υπηρεσιών, καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Κώστα Λιακόπουλου, του Αντιδημάρχου Δόμησης & Τουρισμού Γιώργου Νταντάμη, του προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Χρήστου Κομπατσιάρη.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.