Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης καλεί τους μικρούς της φίλους να γράψουν ένα παραμύθι


Γράφω ένα παραμύθι…!

Μικροί και μεγάλοι μένουμε σπίτι. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε όσους αγαπάμε. 
Μένουμε σπίτι κι ελπίζουμε όλο αυτό να τελειώσει σύντομα. Το στοίχημα είναι η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση να μας κάνει καλύτερους. 

Για το λόγο αυτό, παίρνουμε χαρτί, μπογιές και μολύβια και φτιάχνουμε μια ιστορία.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης  καλεί όλα τα παιδιά και τους γονείς να φτιάξουμε όλοι μαζί μια ιστορία. Οι μεγάλοι ας βοηθήσουν τους μικρότερους και  οι μικρότεροι ας συνεχίσουν την ιστορία. Η ιστορία μας ξεκινάει έτσι:


«Μια μέρα ονειρεύτηκα ότι θα γίνω γιατρός. Νομίζω ότι πάντα ήθελα να γίνω γιατρός. Μετά σκέφτηκα πως είμαι πολύ μικρός για να αποφασίσω κάτι τέτοιο. Μάζεψα τα παιχνίδια μου, τα έβαλα στο μαγικό μου σεντούκι και ξεκίνησα….»Συνεχίστε την ιστορία και στείλτε την στο dlibrarykaterini@hotmail.com ή στο 

https://www.facebook.com/Katerini.Public.Library/ με όποιο τρόπο σας βολεύει.


Οι ιστορίες των μικρών μας φίλων, θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο facebook ενώ οι 

πολύ μικροί μας φίλοι μπορούν να μας στείλουν τη δική τους ζωγραφιά…Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.