HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ειδική επιστήμονας αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει τις συνήθειές μας στο σeξ…ο κορωνοϊός

Η Anna Muldoon είναι Science Policy Adviser στο US Department of  Health and Human Services και αποκαλύπτει όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουμε στην καθημερινότητά μας και στις σχέσεις μας λόγω του κορονοιού.

#1. Ακύρωσε ένα ραντεβού σε περίπτωση που δεν νιώθεις καλά ή νιώθεις την παραμικρή αδυναμία.

#2. Αν αποφασίσεις να βγεις ραντεβού και νιώθεις 100% υγιής πρόσεξε να ακολουθήσεις όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής. Άφησε το κινητό σου πάνω στο τραπέζι και μετά απολύμανε τα χέρια σου και στη συνέχεια το κινητό σου.

#3. Τα one night stands θα πρέπει να αποφεύγονται γιατί συνήθως αφορούν σχέσεις χωρίς δομές και χωρίς την ευαισθησία του να μπορείς να πεις στον άλλον ότι δεν νιώθεις τόσο καλά. Επιπλέον μπορεί να γίνονται σε χώρους που τα μικρόβια και ο ιός παραμονεύουν.

#4. Το σεξ είναι προτιμότερο από τα φιλιά καθώς σύμφωνα με τους επιστήμονες μέσω του φιλιού μπορείς να κολλήσεις 100% έναν ιό. Από την άλλη μεριά στο σεξ υπάρχουν αγγίγματα, ανάσες στο πρόσωπο του άλλου και άλλες πράξεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας.

#5. Αν ο ένας από τους δύο έχει κάποια συμπτώματα του ιού θα πρέπει να κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο και να χρεησιμοποιείτε διαφορετικές πετσέτες, προσέχοντας να πλένετε καλά τα χέρια σας σε ό,τι αγγίζετε και οι δύο.

#6. Η καλύτερη πολιτική αυτή τη στιγμή είναι να μείνετε όλοι στο σπίτι, να αποφύγετε ραντεβού που ίσως θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο, να είστε κοντά στους συντρόφους σας αν είστε και οι δύο υγιείς αλλά να αποφεύγετε τις επαφές αν κάποιος παρουσιάσει συμπτώματα.


Πηγή: faysbook.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια