Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έβρος: Το βίντεο από τις τούρκικες επιθέσεις στις Καστανιές

Για συντονισμένες επιθέσεις στον Έβρο κάνει λόγο Έλληνας αξιωματούχος με βίντεο από την ελληνική πλευρά να δείχνει τη «βροχή» χημικών σήμερα το πρωί στα σύνορα.

Οι ίδιες πηγές δηλώνουν ότι οι επιθέσεις συντονίζονται από drone και ταυτόχρονα άτομα δίνουν κοπτήρες σε μετανάστες για να κόψουν τον φράχτη.

Σύμφωνα με τον Έλληνα εξιωματούχο, εκτός από τον εκφοβισμό, αυτές οι επιθέσεις πραγματοποιούνται από την τουρκική αστυνομία για να βοηθήσουν τους μετανάστες να διασχίσουν τη γραμμή των συνόρων.

Δείτε το βίντεο


ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.