Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νοσοκομείο Κατερίνης: Υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των πολιτών

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης αναγνωρίζει τις δυσκολίες που προκύπτουν από τον περιορισμό των πολιτών όλων των ηλικιών του Νομού εξαιτίας των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Για το λόγο αυτό, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Διευθυντή του Κ.Ψ.Υ. Κατερίνης, κ. Ξυλά Δημήτριο και τη διεπιστημονική ομάδα του Κ.Ψ.Υ. Κατερίνης, προσφέρει στους πολίτες του νομού τις παρακάτω υπηρεσίες:

1. Οι ενήλικες μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 14:00 στους τηλεφωνικούς αριθμούς:

Ψυχολόγος 2351350735

Επισκέπτης Υγείας 2351350736

Γραμματεία 2351350730 & 7332. Για γονείς και παιδιά η διεπιστημονική ομάδα του Κ.Ψ.Υ. Κατερίνης παραμένει διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 14:00 στους τηλεφωνικούς αριθμούς:

Κοινωνική Λειτουργός 2351350740

Ψυχολόγος 2351350741

Παιδοψυχίατρος 2351350744

Παιδοψυχίατρος 2351350705Ο Διοικητής

Γεώργιος Χατζηγεωργίου


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.