Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης

Η 22α Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Σήμερα που βρισκόμαστε μέσα στη δίνη της πανδημίας του κορωνοϊού οι Δ.Ε.Υ.Α. βρίσκονται στις επάλξεις για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού διαβεβαιώνοντας τους συμπολίτες μας ότι στις δυσμενείς αυτές συνθήκες θα συνεχίσουν να παρέχουν αδιάλειπτα καθαρό και υγιεινό νερό προς όλους.

Οι Δ.Ε.Υ.Α. βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού γιατί το νερό αποτελεί το σημαντικότερο μέσο προστασίας και πρόληψης έναντι του ιού. Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης άμεσα, την εξαγγελία των πρώτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας, με αίσθημα ευθύνης ως κοινωφελής επιχείρηση μερίμνησε και έλαβε όλα τα μέτρα εκείνα που συνδράμουν στην προστασία της δημόσιας υγείας όσο και την ασφάλεια των εργαζομένων της. Ενισχύθηκαν οι απολυμάνσεις-χλωριώσεις του νερού προκειμένου οι συμπολίτες μας να αισθάνονται και να είναι πραγματικά ασφαλείς. Έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία τόσο των εργαζομένων της επιχείρησης όσο και του κοινού διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία της. Μερίμνησε έτσι ώστε η υδροδότηση να είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Ανέστειλε όλες τις προγραμματισμένες διακοπές νερού λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με στόχο την ανακούφιση τους.

Αστέριος Μπουσνάκης: Με αίσθημα ευθύνης η ΔΕΥΑΚ στη δίνη της πανδημίας έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με υψηλότατο αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσει να δίνει την μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στηρίζοντας τους συμπολίτες αλλά και τους αφανείς ήρωες, τα στελέχη των υγειονομικών μονάδων του Δήμου μας παρέχοντας τους καθαρό και υγιεινό νερό. Όμως και η ίδια η Πολιτεία θα πρέπει από την πλευρά της να στηρίξει όλες τις Δ.Ε.Υ.Α. λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Δ.Ε.Υ.Α. στηρίζονται οικονομικά σε έσοδα που προέρχονται αποκλειστικά από τους πολίτες και πουθενά αλλού, στηρίζοντας τες ώστε απρόσκοπτα να συνεχίζουν να προσφέρουν χωρίς κίνδυνο κατάρρευσης.

Και μην ξεχνάμε μένουμε σπίτι για να μειώσουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού.

Για το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Μπουσνάκης Αστέριος

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.