Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στον Έβρο: Έλληνες ζεσταίνουν γάλα για μικρό προσφυγόπουλο

Στον αντίποδα των «fake news» των Τούρκων, έρχονται αυτές οι εικόνες από τον Έβρο…

Εν μέσω της κρίσης που βιώνουν οι ακριτικές περιοχές της χώρας, με τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι επιχειρούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα να εισέλθουν στη χώρα, οι κάτοικοι του Έβρου δείχνουν την ανθρωπιά τους.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνονται κάτοικοι των Φερών, οι οποίοι έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να κάνουν περιπολίες κατά μήκος του Έβρου, να ζεσταίνουν γάλα προκειμένου να πιει ένα παιδί μεταναστών.

ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.