HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συντάξεις: Ποια Ταμεία πληρώνουν σήμερα - Δείτε βίντεο του υπουργείου Υγείας για αποφυγή συνωστισμού στα ΑΤΜ

Οι συντάξεις Απριλίου συνεχίζουν να καταβάλλονται σήμερα Δευτέρα, σε μεγάλο αριθμό συνταξιούχων.

Οι πρώτες πληρωμές πραγματοποιήθηκαν στις 24 Απριλίου για ΕΤΑΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ. Σήμερα, θα καταβάλλουν τις συντάξεις τους τα εξής Ταμεία:

-Δημόσιο
-ΙΚΑ
-ΝΑΤ και ΚΕΑΝ
-Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών)

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Απριλίου

Αύριο θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων και ο ΟΠΕΚΑ, ενώ στις 2 Απριλίου θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις το ΕΤΕΑΕΠ.

Νέο βίντεο για κορωνοϊό: Ηλικιωμένοι και ευάλωτοι μακριά από γκισέ τραπεζών και ΑΤΜ

Τους ηλικιωμένους και ευάλωτους πολίτες, παροτρύνει το υπουργείο Υγείας να κάνουν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά και να αποφεύγουν τα γκισέ των τραπεζών και τα ΑΤΜ.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει «οι ηλικιωμένοι και ευάλωτοι συμπολίτες μας, πρέπει να μείνουν μακριά από γκισέ τραπεζών και ΑΤΜ. Μένουμε σπίτι. Έχουμε υποχρέωση να συμβάλουμε όλοι για να μειώσουμε την έκθεσή μας στον κορωνοϊό».

Με το βίντεό του το υπουργείο Υγείας παροτρύνει του πολίτες να βοηθούν τους ηλικιωμένους και ευάλωτους, αναφέροντας «βοηθάμε τους γονείς μας, τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας να μάθουν να κάνουν συναλλαγές ηλεκτρονικά. Πληρώνουμε λογαριασμούς ηλεκτρονικά και με την χρεωστική μας κάρτα. Επιμένουμε. Δεν χρειάζεται να πάνε στο τραπεζικό κατάστημα ώστε να μην κινδυνέψουν. Να μείνουν ασφαλείς. Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες».


Πηγή





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια