Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τούρκος ΥΠΕΣ: Οι μετανάστες θα επιστρέψουν στον Έβρο όταν ελεγχθεί η πανδημία

Η Τουρκία μετακίνησε με συντονισμένη επιχείρηση περίπου 5.800 μετανάστες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο για «ανθρωπιστικούς λόγους», παραδέχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος όμως πρόσθεσε ότι θα επιστρέψουν στην περιοχή μόλις τεθεί υπό έλεχγο η πανδημία του νέου κορονοϊού.

«Θα σας πω κάτι που δεν ξέρει ο περισσότερος κόσμος, ίσως μια νέα πληροφορία, εκκενώσαμε την περιοχή στα σύνορα στις Καστανιές, επιστρέψαμε τους πρόσφυγες σε εννέα περιφέρειες, όπου θα τους κρατήσουμε σε κέντρα. Η επιχείρηση διεξηχθη μέχρι τις πρωινές ώρες, περίπου 5.800 πρόσφυγες μετακινήθηκαν από εκεί», ανέφερε ο τούρκος ΥΠΕΣ σε συνένεντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας.

«Το κάναμε ως προληπτική κίνηση. Έπρεπε να το κάνουμε», συνέχισε ο ίδιος, προσθέτοντας όμως ότι «κανείς ωστόσο δεν πρέπει να νιώθει ασφαλείς με αυτό, όταν περάσει η πανδημία (του κορονοϊού) οποιος θέλει θα μπορεί να πάει στα (ελληνοτουρκικά) σύνορα. Δεν πρόκειται να το αρνηθούμε (στους πρόσφυγες)».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.