Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δικαιώνονται οι παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου Πιερίας

Σε μικρό χρονικό διάστημα μία ακόμη παρέμβαση του Επιμελητηρίου Πιερίας καρποφόρησε.
Συγκεκριμένα με την από 27 -3- 2020 επιστολή μας προς τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, εισηγηθήκαμε, προβάλλοντας ρεαλιστικά επιχειρήματα, την ένταξη στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης όλων των πληττομένων από την πανδημία επιχειρήσεων.

Ανεξαρτήτως εάν ο ΚΑΔ αυτών των επιχειρήσεων είναι  κύριος ή δευτερεύων.

Το αποτέλεσμα υπήρξε θετικό και ωφελήθηκε μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων, αφού όπως ανακοινώθηκε, από τις 30-3-2020 , οι επιχειρήσεις – εργοδότες με ΚΑΔ δευτερεύουσας δραστηριότητας θα μπορούν να εντάσσονται στη Δήλωση Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας.

Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι  προκύπτει σαφές οικονομικό όφελος τόσο για τις επιχειρήσεις αυτής της κατηγορίας, όσο και τους εργαζόμενους σε αυτές .

Διότι οι μεν πληττόμενες επιχειρήσεις παύουν να επιβαρύνονται με το βάρος της μισθοδοσίας, οι δε εργαζόμενοι, διατηρώντας τη θέση τους στην επιχείρηση , θα αποζημιώνονται από το κράτος.

Εκτιμούμε ότι με τέτοιου είδους παρεμβάσεις και λύσεις ,που αφορούν στην πραγματική οικονομία, θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί την κρίση ,με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.