Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αναστασιάδης Θωμάς: "Ενωμένοι θα το περάσουμε και αυτό!"

Εάν μας έλεγε κανείς, μόλις πριν 20 ημέρες, ότι θα ζήσουμε αυτά που ζούμε σήμερα, το πιο πιθανό είναι να τον χλευάζαμε ή να του γυρνούσαμε την πλάτη και να σκεφτόμασταν ότι είναι άλλος ένας τρελός στις ημέρες μας.

Αυτό και μόνο, αρκεί και πρέπει να μας θορυβεί, να μας κρατά σε εγρήγορση για το τι άλλο μας περιμένει,  τι άλλο μπορεί να ζήσουμε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Μπορεί να γίνουμε Ιταλία, μπορεί να το ξεπεράσουμε και να αποδειχθούν συνωμοσίες, μπορεί να κατέβουν οι εξωγήινοι, μπορεί..μπορεί..μπορεί...

Ως πρακτικοί άνθρωποι, χρησιμοποιώντας τον κοινό νου, την λογική, πρέπει να δούμε τα δεδομένα. Μόνο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, πέθαναν στην Ιταλία 1500 άνθρωποι. Οι γιατροί εκεί, πλέον επιλέγουν ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν. Αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία ή συνωμοσιολογία αλλά μια πραγματικότητα. Κάτι που μας το λένε όχι τα κανάλια τους και οι δημοσιογράφοι, αλλά οι φίλοι και συγγενείς που έχουμε και ζουν στην γειτονική χώρα. Εγώ έχω εκεί «εγκλωβισμένη» την πρώτη μου ξαδέρφη.

Σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες, έχω πάγια άποψη ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Όχι έναν από τα 10.000.000 Ελληνάρες που ξέρουν καλύτερα την αλήθεια...αλλά τους γιατρούς, τους λοιμωξιολόγους, αυτούς που προτείνουν στην κυβέρνηση τα μέτρα αντιμετώπισης.

Έχουμε όλο τον χρόνο μετά να μαλώσουμε, να αντιπαρατεθούμε, να «κομπάσουμε» για το ποιος είχε δίκιο... αλλά τώρα είμαστε σε πόλεμο!

Όταν τελειώσει όλο αυτό, ας ευχηθούμε τον Ιούνιο, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στον κόσμο...αυτά θα τα αντιμετωπίσουμε στην ώρα τους.

Τώρα δίνουμε τη μάχη, συντεταγμένα και πειθαρχημένα.

Μένουμε Σπίτι!

Υ.Γ Επικροτώ και συγχαίρω την Δημοτική Αρχή που ξήλωσε τα παγκάκια. Βουλευτές, Τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι σε καθημερινή επικοινωνία με το νοσοκομείο μας για αντιμετώπιση ελλείψεων κλπ

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ’’Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.