Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

: Φύτευση εποχικών λουλουδιών & καθημερινή συντήρηση κοινόχρηστων χώρων

Εργασίες καλλωπισμού, φύτευσης και μεταφύτευσης λουλουδιών σε ανοιξιάτικους τόνους και με εντατικούς ρυθμούς υλοποιεί καθημερινά η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου, τόσο στον αστικό ιστό της Κατερίνης, όσο και στις δημοτικές – τοπικές κοινότητες.

Ειδικότερα την τρέχουσα εβδομάδα, στην πλατεία Ηρώων, στην Πλατεία Μακεδονίας, καθώς και στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας, φυτεύτηκαν από συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου νέα εποχικά διακοσμητικά άνθη (γκαζάνιες και κυκλάμινα), ενώ έγινε καθαρισμός χόρτων και δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους χώρους στη «Γρέβενη», στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας.


Επιπλέον, στο πλαίσιο της συντήρησης του πρασίνου, ολοκληρώθηκε σήμερα, ο καθαρισμός -περιποίηση διακοσμητικών καλλωπιστικών θάμνων στην Πλατεία Ελευθερίας.

«Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων παρεμβάσεων και του στοχευμένου μας σχεδιασμού, που έχουμε από την αφετηρία της χρονιάς δώσει στη δημοσιότητα, καθημερινά, όχι μόνο στο κέντρο, αλλά σε κάθε γειτονιά, στο σύνολο του Δήμου, η ενίσχυση του πρασίνου είναι ορατή. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση της εικόνας των κοινόχρηστων χώρων και την αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας εν γένει» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κήπου.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.