Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κλειστό το ΚΕΠ στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού η λειτουργία του ΚΕΠ στο Δημαρχείο

Από το Δήμο Κατερίνης ανακοινώνεται, ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας θα παραμείνει κλειστό. Υπενθυμίζεται ότι το ΚΕΠ στο κτίριο του  Δημαρχείου, θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή  μετά από τηλεφωνικό ραντεβού με ωράριο 07:30-15:00.
Πληρ. τηλ. ΚΕΠ (Δημαρχείο):

2351350006
2351350002
2351350003
2351350005
2351350000
2351350001Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.