Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σε καραντίνα προσκυνητές του Αγίου Όρους που ταξίδεψαν μαζί με τον μοναχό που νόσησε

Οι αρχές ολοκλήρωσαν τον εντοπισμό των πενήντα επιβατών του πλοίου, με το οποίο ταξίδεψε από Ουρανούπολη προς Δάφνη ο Αγιορείτης μοναχός που νόσησε από κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος Ορθοδοξίας, ο εντοπισμός των επιβατών έγινε μέσω των διαμονητηρίων. Το σύνολο των επιβατών τέθηκε σε καραντίνα.

«Οι πενήντα επιβάτες του πλοίου που ταξίδεψαν μαζί με τον Αγιορείτη μοναχό βρίσκονται σε καραντίνα και θα παραμείνουν για τις επόμενες πέντε ημέρες, καθώς έχει παρέλθει σχεδόν ένα δεκαήμερο από το δρομολόγιο του πλοίου που ήταν στις 19 Μαρτίου. Δεν παρουσίασε κανένας συμπτώματα εκτός από τους τρεις μοναχούς που δεν διαγνώστηκαν με κορωνοϊό» δήλωσε στο "Βήμα Ορθοδοξίας" ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους, Κωνσταντίνος Δουκουσλής.

Ο 55χρονος μοναχός της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος στο Άγιο Όρος, που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ με ήπια συμπτώματα.


Πηγή: thestival.gr/ Βήμα ΟρθοδοξίαςΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.