Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Μπάσκετ- Μπάσκετ!!!»: μια προφητική ιαχή-μήνυμα από τις κορασίδες ΑΓΕ Πιερίας και Εδεσσαϊκού ΣΚ.


«ΑΓΕ Πιερίας – Εδεσσαϊκός ΣΚ – Μπάσκετ-Μπάσκετ!!!» βροντοφώναξαν μετά το τέλος του αγώνα οι κορασίδες των 2 ομάδων που έληξε 56-38 υπέρ της ΑΓΕΠ.


Η ΑΓΕ Πιερίας το Σάββατο 7 Μαρτίου επικράτησε με 56-38 του Εδεσσαϊκού στο Β΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Διαιτητής: Τοπαλίδης
Δεκάλεπτα: 15-10,  32-14, 47-19, 56-38.

ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Στεφανίδου, Δόβα, Παπαδοπούλου, Μήτρογλου, Τριανταφύλλου, Ματσέλου, Ζησοπούλου, Παπανικολάου, Παπαδιδασκάλου, Καραγκούνη, Τόσκα, Ανανιάδου, Ψαρρού.

Εδεσσαϊκός ΣΚ (Μπιτέρνας): Ιωαννίδου, Σακίτα, Καμτσή Ν., Τόσιου, Ζήμνα, Θεοδωρίδου, Καμτσή Μ.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός του ότι μετά το τέλος του αγώνα τα κορίτσια και των 2 ομάδων συγκεντρώθηκαν όλα μαζί και βροντοφώναξαν «ΑΓΕΠ-Εδεσσαϊκός Μπάσκετ- Μπάσκετ!!!». Ήταν μια όμορφη στιγμή αλλά και προφητική αφού ήταν το τελευταίο μάτς λόγω αναστολής όλων των αθλητικών εκδηλώσεων.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.