Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμου Πύδνας Κολινδρού: Ειδική μέριμνα σε ευπαθείς ομάδες του δήμου

Γνωστοποιείται στους δημότες του δήμου Πύδνας-Κολινδρού ότι στο πλαίσιο προστασίας από τον Κορονοϊό COVID-19, ηλικιωμένοι και όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών τους μπορούν να ζητούν βοήθεια από τις δομές κοινωνικής μέριμνας του δήμου.

Ειδικότερα, όσοι ανήκουν στις ανωτέρω κατηγορίες και δεν έχουν τη δυνατότητα ή δεν επιτρέπεται να μετακινούνται, μπορούν να επικοινωνούν για θέματα φαρμακευτικής περιθάλψεως και αγοράς ειδών πρώτης ανάγκης, με το Τμήμα “Βοήθεια στο σπίτι” της Δ.Ε. όπου ανήκουν. Το προσωπικό του δήμου, μετά από αξιολόγηση του αιτήματος, θα ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο για τη διευκόλυνση που μπορεί να του παρέχει.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

α. “Βοήθεια στο σπίτι” Δ.Ε. Αιγινίου
            2353350129
β. “Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε. Κολινδρού
            2353350221
γ. “Βοήθεια στο σπίτι” Δ.Ε. Πύδνας
            2351352121
δ. “Βοήθεια στο σπίτι” Δ.Ε. Μεθώνης
           2353350310
ε. Κέντρο Κοινότητος
          2353021286
στ. Τηλεφωνικό Κέντρο δήμου   
           2353350100


Γραφείου τύπου δήμου

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.