Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τσιόδρας: Όχι στη χρήση μάσκας από ασυμπτωματικούς πολίτες

To «καμπανάκι» για την άσκοπη χρήση μάσκας έκρουσε ο λοιμωξιολόγος και υπέυθυνος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθημερινή ενημέρωση των συντακτών για τον κορωνοϊό και συστήνει τους ασυμπωματικούς πολίτες να μη τη φορούν.

«Βλέπετε ανθρώπους στην Ευρώπη να προσπαθούν να πάρουν μάσκες να προστατευθούν. Θα μπορούσαν όλοι να φορούν; Ο ΠΟΥ συστήνει να μην φορούν μάσκες εκτός αν είναι άρρωστοι με τον κορωνοϊό, ή φροντίζουν άρρωστο» τόνισε ο κ. Τσιόδρας.

«Ειδικές κλινικές μελέτες δεν έχουν αποδείξει ότι μαζική χρήση της μάσκας μειώνει τις λοιμώξεις. Άλλωστε οι περισσότεροι δεν τις χρησιμοποιούσαν σύμφωνα με τις οδηγίες» σημείωσε.

«Αν έχει κάποιος ήπια συμπτώματα δεν θα πρέπει να κυκλοφορεί έξω. Το βασικό μέτρο είναι η αποστασιοποίηση που όταν τηρείται είναι το καλύτερο» κατέληξε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.