Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συγχαρητήριο της ΕΠΣ Πιερίας στον Πιερικό ΣΦΚ

Συγχαίρουμε τον Πιερικό ΣΦΚ, για την δίκαια και πεντακάθαρη κατάκτηση της πρώτης θέσης (μαθηματικά), στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας, τέσσερις (4) αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.


Στηρίζουμε την προσπάθεια της Διοίκησης, του Προπονητή, των Συνεργατών του και των Ποδοσφαιριστών του Πιερικού μας ώστε, όλοι μαζί να χαρούμε τη στιγμή της επανόδου του μεγάλου συλλόγου της Πιερίας, στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Πιστεύουμε, στην επιτυχία τους.
Τους Ευχόμαστε καλή δύναμη, στα μπαράζ ανόδου.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας
  Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Κ. Τόκας             Δημήτριος Β. Τσακνάκης
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.