Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έβρος: Στενή συνεργασία Τούρκων και ΜΚΟ, κατευθύνει τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που επιχειρούν εισβολή

Στενή συνεργασία είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεταξύ της καθεστώτος Ταγίπ Ερντογάν και διαφόρων ΜΚΟ, στο θέμα της παρουσίας χιλιάδων λαθρομεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και στις απόπειρες τυς να εισβάλουν στην Ελλάδα.

Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερο επιβεβαιώνεται πως μόνο τυχαία δεν είναι όσα συμβαίνουν στις τουρκικέ περιοχές απέναντι από τον Έβρο. Δεν μιλάμε μόνο για τις Καστανιές, όπου οι περισσότερες χιλιάδες βρίσκονται μεταξύ του ελληνικού και του τουρκικού τελωνείου και οι προσπάθειες που έγιναν για μοναδική εισβολή αναχαιτίστηκαν με αποτελεσματικό τρόπο από τις δυνάμεις της αστυνομίας κυρίως, με την βοήθεια και του στρατού. Αναφερόμαστε και σε όσα συμβαίνουν σε άλλα σημεία της ελληνοτουρκικής μεθορίου, όπως στον φράχτη και ιδιαίτερα στην περιοχή της Νέας Βύσσας, αλλά και στο νότιο κομμάτι του Έβρου. Άλλωστε, μια σειρά από γεγονότα που επιβεβαιώνονται με ντοκουμέντα, όπως video και φωτογραφίες, τα επιβεβαιώνουν όλα αυτά πανηγυρικά.

Οι περιβόητες ΜΚΟ που δρουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά αποτελούν “κράτος εν κράτη” και κάνουν ότι θέλουν, δραστηριοποιούνται και στην Τουρκία. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές φορές ο Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απαίτησε την οικονομική βοήθεια και τα εκατομμύρια ευρώ που δίνονται να τα διαχειρίζεται η τουρκική Κυβέρνηση και όχι η ΜΚΟ. Μόνο που αυτές στην γειτονική μας χώρα δεν τολμούν να κάνουν όσα στην Ελλάδα, γιατί εκεί το καθεστώς Ερντογάν δεν αστειεύεται.

Μια σειρά λοιπόν από γεγονότα, επιβεβαιώνουν την συνεργασία αυτή. Έχουμε και λέμε:
  • Δεν είναι αρχικά τυχαίο, ότι η μεταφορά των χιλιάδων κυρίως λαθρομεταναστών στην συντριπτική τους πλειοψηφία και ελάχιστων προσφύγων από την Συρία, έγινε από την Κωνσταντινούπολη προς την Αδριανούπολη οργανωμένα. Όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν μάλιστα, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία που πλήρωσε η τουρκική Στρατοφυλακή.
  • Τα πλάνα των βίντεο από συγκεκριμένες περιοχές της Κωνσταντινούπολης όπου περίμεναν για να επιβιβαστούν σε λεωφορεία είναι επίσης χαρακτηριστικά. Πως ειδοποιήθηκαν όλοι αυτοί και γνώριζαν ποια ώρα θα αναχωρήσουν και σε ποιο σημείο μπορούν να ανέβουν στα λεωφορεία; Με SMS ή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο να έγινε από την τουρκική αστυνομία ή άλλη υπηρεσία. Προφανώς οι ΜΚΟ που γνωρίζουν καλά όσους βρίσκονται στη γειτονική χώρα, φρόντισα γι΄ αυτό.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.