Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας "Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ''

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ''.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές, με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας και την ίδια μέρα συνήλθαν τα εκλεγμένα μέλη και συναποφάσισαν τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

 • Λέφας Γρηγόριος του Βασιλείου (Πρόεδρος)
 • Μακρή Παναγιώτα του Δημητρίου (Αντιπρόεδρος)
 • Αετός Δημήτριος του Αριστείδη (Ταμίας)
 • Καραμήτρου Ιφιγένεια του Ιωάννη (Γραμματέας)
 • Κουτρουλός Χρήστος του Κων/νου (Ειδικός Γραμματέας)
 • Μπαλαούρας Χρήστος του Γεωργίου (Υπεύθυνος χορευτικών τμημάτων)
 • Κοτρολού Παναγιώτα του Βασιλείου (Υπεύθυνη ιματιοθήκης)
 • Λαφατζής Κων/νος του Θεοδώρου (Υπεύθυνος παραδοσιακού οικισμού)
 • Τσακνάκης Γρηγόριος του Γεωργίου (Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων)


Αντιπρόσωποι για την ΠΟΣΣ

 • Κατσιούλας Απόστολος του Αθανασίου
 • Τσακνάκης Βασίλειος του Γεωργίου

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ, ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του συλλόγου για την αθρόα συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο και τις δράσεις μας με όρεξη, δυναμική, με πολλά όνειρα, σχέδια και δράσεις προσδοκώντας στην ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία με όλους για το καλό της παράδοσης αλλά και την συνέχεια του σιναφιού μας.

                                                                                                                   Εκ του Δ.Σ. του συλλόγου


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.