Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εκνευρισμός στην Τουρκία για την στήριξη ΕΕ στην Ελλάδα

Σαφές μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα όσον αφορά το προσφυγικό ζήτημα έστειλαν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, που μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μετέβησαν εχθές στον Έβρο.


Μέσω των δηλώσεών τους τονίστηκε πως τα ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έγινε ξεκάθαρη η αναγκαιότητα σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκφράστηκε η εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση για τους μέχρι σήμερα χειρισμούς αντιμετώπισης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά και η πεποίθηση πως Ε.Ε. είναι δίπλα στην Ελλάδα.

Όλα αυτά προκάλεσαν την έκδηλη δυσαρέσκεια της Τουρκίας και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος του Τούρκου προέδρου, Ομέρ Τσελίκ, που ακολούθησε τη γραμμή του αρχηγού του, αλλά και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, περί «δολοφονίας» προσφύγων από τις ελληνικές δυνάμεις.

Η μια χαρακτηριστική ανάρτηση μέσω Twitter, αναφέρει: «Οποιοσδήποτε λέει πως "στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Ελλάδα, γιατί προστατεύει τα σύνορα της Ευρώπης" είναι υπεύθυνος για τους πυροβολισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας και των στρατιωτών και τους φόνους προσφύγων. Τέτοια απάνθρωπη ιδιοτέλεια δεν έχουμε ξαναδεί».


Σε ένα άλλο ποστ που έκανε ο ίδιος, επισήμανε: «Η πνευματική και νοηματική υποστήριξη που δίνετε στη βία της Ελλάδας, δεν θα λειτουργήσει για σας (για την Ευρωπαϊκή Ένωση). Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσετε περισσότερο τον εφιάλτη της Ευρώπης, τους ακροδεξιούς».


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.