Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καβάλα: Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά τη βοήθεια των πολιτών για να αγοραστεί υγειονομικό και προστατευτικό υλικό

Ειδικό τραπεζικό λογαριασμό για τη συγκέντρωση ποσών προκειμένου να αγοραστεί υγειονομικό και προστατευτικό υλικό για το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας άνοιξε ο Ιατρικός Σύλλογος της πόλης.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας απευθύνει «προτροπή και παράκληση» προς όλους τους πολίτες να συνδράμουν οικονομικά την προσπάθεια που ξεκίνησε για την προμήθεια υγειονομικού και προστατευτικού υλικού για τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και των ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης.

Με ανακοίνωσή του, ο Ιατρικός Σύλλογος γνωστοποιεί ότι έχει ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που διαχειρίζεται το διοικητικό συμβούλιο και στον οποίο συγκεντρώνονται ποσά για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, αναλώσιμων υλικών και προστατευτικών μέσων για τις ανάγκες του νοσοκομείου.

«Kάθε δυνατή βοήθεια που προσφέρεται αποτελεί ηχηρό μήνυμα σεβασμού, αλληλεγγύης και φιλοπατρίας» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Αναστασία Αντωνίου- Πούγγουρα, επισημαίνοντας ότι «στόχος είναι η προμήθεια απαραίτητων μηχανημάτων και υγειονομικού προστατευτικού υλικού και ό,τι άλλο κρίνεται απαραίτητο κατά της εξάπλωσης της νέας πανδημίας Covid-19». Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει ανάγκη εξοπλισμού και διεύρυνσης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Καβάλας ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες νοσηλείας των ασθενών που θα έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Την πρωτοβουλία αυτή επικροτεί και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, ο οποίος, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαβεβαιώνει ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα είναι απόλυτα έτοιμο και οργανωμένο, ωστόσο υπογραμμίζει ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο, το πρόβλημα είναι η αδυναμία παραγγελίας και προμήθειας υλικών και εξοπλισμού καθώς υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις στο εμπόριο και την ελεύθερη αγορά.

Την ίδια ώρα, ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης, με ανακοίνωσή του, θέτει ως πρώτο στόχο την αντοχή του νοσοκομείου και των πόρων του στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, καλώντας ταυτόχρονα τους πολίτες να πειθαρχήσουν στα μέτρα της κυβέρνησης. «Η μάχη με τον κορονοϊό θα είναι μαραθώνια. Τα δύσκολα είναι μπροστά. Πρέπει πάση θυσία να προστατεύσουμε το νοσοκομείο καθώς κάθε μέρα που περνάει επικρατεί μια νέα κατάσταση», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, που τονίζει: «Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Όλοι πρέπει να συστρατευτούμε. Αιχμή του δόρατος το Νοσοκομείο».


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.