Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εκτεταμένες απολυμάνσεις σε εξέλιξη

Διαρκής ροή ενημέρωσης για όλα τα επικαιροποιημένα μέτρα /οδηγίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα του Δήμου

Με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών και την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού ο Δήμος Κατερίνης συνεχίζει με ειδικά συνεργεία το πρόγραμμα προληπτικών απολυμάνσεων σε δημόσιους – κοινόχρηστους χώρους.

Στο πλαίσιο αυτό, νωρίς το πρωί έγινε απολύμανση στον πεζόδρομο της Κατερίνης.
Καλούνται οι δημότες να επιδείξουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ενημερώνονται τακτικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Κατερίνης για όλα τα επικαιροποιημένα μέτρα /οδηγίες που λαμβάνονται. 

Με μέριμνα του Γραφείου τύπου του Δήμου Κατερίνης συνεχής ροή ενημέρωσης για ό, τι νεότερο προκύπτει σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.katerini.gr  και αποστέλλονται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Τέλος, υπενθυμίζεται, ότι η  Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στην προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού ενημερώνει για τον τηλεφωνικό αριθμό 1135, στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για κάθε σχετική με τον κορωνοϊό πληροφορία.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.