HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δήμαρχος Ορεστιάδας: Έχει συγκεντρωθεί υπερπληθώρα αγαθών για τους ένστολους

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, με μία ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες για τη συγκέντρωση τροφίμων για τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς που βρίσκονται στον Έβρο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο , έχει συγκεντρωθεί υπερπληθώρα αγαθών και προς το παρόν καλεί τους πολίτες να περιμένουν τυχόν νέα ενημέρωση για νέες ανάγκες που θα προκύψουν.

Η ανάρτηση του δημάρχου Ορεστιάδας:

«Ευχαριστούμε όλους για την τεράστια συμπαράσταση και τη διάθεση για αποστολή τροφίμων κτλ., ήδη έχουμε συγκεντρώσει αρκετά.

Ας περιμένετε να σας ενημερώσουμε αν τυχόν χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον. Aν τυχόν κάποια βοήθεια ήδη έχει ετοιμαστεί,την παραδίδουμε στο χώρο του τελωνείου Kαστανεών και μεταφέρεται κατόπιν με στρατιωτικά οχήματα στα στελέχη των ΕΔ και του ΕΣ

Ευχαριστούμε όλους όσους οργανώνουν συγκεντρώσεις και πορείες συμπαράστασης επειδή όμως οποιαδήποτε συγκέντρωση "απαιτεί" την προληπτική παρουσία της αστυνομίας, ας μην πραγματοποιηθούν, για να μην "απασχολούνται" για αυτές, αστυνομικές δυνάμεις".

Σημειώνεται πως οι γυναίκες της Νέας Βύσσας, με επικεφαλής τον Σύλλογο Εθελοντισμού του χωριού παρέδωσαν τη βοήθεια που ετοίμασαν για τους ένστολους.

"Είναι στιγμές που η συγκίνηση δεν κρύβεται και το πείσμα μπροστά στη στήριξη όλων των Ελλήνων δυναμώνει...είμαστε εδώ όλοι οι κάτοικοι της ΒΥΣΣΑΣ της Ορεστιάδος και των περιχώρων ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία κι έφεραν κι αυτοί κεράσματα και ψαλαμε όλοι μαζί ...οι οποίοι γίναμε όλοι μια ένωση δράσης...η δύναμη είναι μεγάλη και ο εθελοντισμός του κόσμου Επίσης!", αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook ο "Εθελοντισμός Νέας Βύσσας"





Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια