Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμαρχος Ορεστιάδας: Έχει συγκεντρωθεί υπερπληθώρα αγαθών για τους ένστολους

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, με μία ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες για τη συγκέντρωση τροφίμων για τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς που βρίσκονται στον Έβρο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο , έχει συγκεντρωθεί υπερπληθώρα αγαθών και προς το παρόν καλεί τους πολίτες να περιμένουν τυχόν νέα ενημέρωση για νέες ανάγκες που θα προκύψουν.

Η ανάρτηση του δημάρχου Ορεστιάδας:

«Ευχαριστούμε όλους για την τεράστια συμπαράσταση και τη διάθεση για αποστολή τροφίμων κτλ., ήδη έχουμε συγκεντρώσει αρκετά.

Ας περιμένετε να σας ενημερώσουμε αν τυχόν χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον. Aν τυχόν κάποια βοήθεια ήδη έχει ετοιμαστεί,την παραδίδουμε στο χώρο του τελωνείου Kαστανεών και μεταφέρεται κατόπιν με στρατιωτικά οχήματα στα στελέχη των ΕΔ και του ΕΣ

Ευχαριστούμε όλους όσους οργανώνουν συγκεντρώσεις και πορείες συμπαράστασης επειδή όμως οποιαδήποτε συγκέντρωση "απαιτεί" την προληπτική παρουσία της αστυνομίας, ας μην πραγματοποιηθούν, για να μην "απασχολούνται" για αυτές, αστυνομικές δυνάμεις".

Σημειώνεται πως οι γυναίκες της Νέας Βύσσας, με επικεφαλής τον Σύλλογο Εθελοντισμού του χωριού παρέδωσαν τη βοήθεια που ετοίμασαν για τους ένστολους.

"Είναι στιγμές που η συγκίνηση δεν κρύβεται και το πείσμα μπροστά στη στήριξη όλων των Ελλήνων δυναμώνει...είμαστε εδώ όλοι οι κάτοικοι της ΒΥΣΣΑΣ της Ορεστιάδος και των περιχώρων ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία κι έφεραν κι αυτοί κεράσματα και ψαλαμε όλοι μαζί ...οι οποίοι γίναμε όλοι μια ένωση δράσης...η δύναμη είναι μεγάλη και ο εθελοντισμός του κόσμου Επίσης!", αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook ο "Εθελοντισμός Νέας Βύσσας"

ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.