Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας ευχαριστούν θερμά όλους όσους προσφέρουν ατομικά μέσα προστασίας καθώς και υγειονομικό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους προσφέρουν ατομικά μέσα προστασίας καθώς και υγειονομικό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας. Η άμεση ανταπόκριση χωρίς δεύτερη σκέψη είναι συγκινητική καθώς η προσφορά των Διασωστών αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται.

      Ευχαριστούμε λοιπόν:
  • Την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ‘’Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ’’ και συγκεκριμένα τον κ. Τσολακίδη Ηλία για την συνεχόμενη προσφορά του σε αναλώσιμα και υγειονομικό υλικό.
  • Τον Αυτοκινητόδρομο ΑΙΓΑΙΟΥ, Aegean Motorway και συγκεκριμένα την κ. Ζαβρίδου Ειρήνη για την συνεχή δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού καθώς και αναλωσίμων.
  • Τον Βουλευτή ν. Πιερίας κ. Μπαραλιάκο Ξενοφών για την δωρεά εξεταστικών γαντιών καθώς και την συνεχή απολύμανση σε ασθενοφόρα και κτηριακές εγκαταστάσεις.
  • Τον Δήμαρχο του δήμου Δίου – Ολύμπου κ. Γερολιόλιου Ευάγγελου για την άμεση ανταπόκρισή του σε μεσα ατομικής προστασίας.
  • Τον κ. Καραγκούνη Σωτήριο, οδοντίατρο, για την προσφορά χειρουργικών μασκών
  • Την κ. Λευκοπούλου Άννα, επιχειρηματία, για την προσφορά χειρουργικών μασκών
  • Την Πρόεδρο της Ένωσης Διαβητικών ν. Πιερίας, κ. Ουσταμπασίδου Σωτηρία, για την δωρεα αναλωσίμων καθώς και ζαχαρόμετρων.
Οι παραπάνω κινήσεις δίνουν δύναμη και ώθηση στους Διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης πανδημίας και να προσφέρουν με επαγγελματισμό στους πολίτες του νομού Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα.

                                                             ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
                                                                    για το Δ.Σ.:
          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
             Ποικιλίδης Ιωάννης                                                                    Βάιος Βασίλειος

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.