Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για πίτσα με υλικά που έχεις σπίτι

Θες να φτιάξεις μια εύκολη πίτσα που δε χρειάζεται πολύ κόπο και υλικά; Σου έχουμε μια πετυχημένη και γρήγορη συνταγή. Από αυτές που χρειάζεσαι αυτές τις μέρες που είσαι όλη μέρα στο σπίτι και τα παιδιά ζητούν συνεχώς κάτι να φάνε. Και σαν σπιτική, είναι και πολύ υγιεινή.

Και σε ποιο παιδί δεν αρέσει η πίτσα; Το καλό με τη συγκεκριμένη συνταγή είναι ότι μπορείς να τη φτιάξεις πολύ γρήγορα οπότε να αποφασίσεις στην παρασκευή της ακόμη και τελευταία στιγμή.

Θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους…

Υλικά:

Για τη ζύμη

500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη ή βούτυρο
1 ποτήρι γάλα χλιαρό
1 κ.γλ. αλάτι (κοφτό)
1 φακελάκι μαγιά
Για τη γέμιση

Σάλτσας ντομάτας (ποσότητα ανάλογα με το πόση σάλτσα θέλετε)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γλ. ρίγανη
αλάτι
2 φλ. διάφορα κίτρινα τυριά (τριμμένα)
Ζαμπόν ή γαλοπούλα
 Μανιτάρια ή ο,τι άλλο υλικό θέλετε

Διαλύουμε τη μαγιά σε λίγο χλιαρό γάλα (προσοχή όχι καυτό). Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε να γίνει μια εύπλαστη ζύμη. Αν κολλάει πολύ προσθέτουμε σιγά – σιγά λίγο ακόμη αλεύρι. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη για περίπου 40 λεπτά. Σε ρηχό, ελαφρώς λαδωμένο, ταψάκι 34 εκατοστά απλώνουμε τη ζύμη με τα δάχτυλα μέχρι να καλύψει όλο το ταψί.

Ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας με τη ρίγανη και το ελαιόλαδο και σκεπάζουμε τη ζύμη. Έπειτα προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις, πάνω κάτω, στην τελευταία σχάρα, για 30΄ περίπου, μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να λιώσουν τα τυριά.



Πηγή



Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.