Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αρνητικό το κρούσμα που παρουσιάστηκε στην Κατερίνη. Η Πιερία παραμένει «καθαρή»

Όπως είχαμε προβλέψει και στο πρωινό μα άρθρο (διαβάστε εδώ), αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του 58χρονου που εισήχθη χθες στο Γ.Ν. Κατερίνης και αντιμετωπίστηκε ως «ύποπτο» κρούσμα κορονοϊού.

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που είχαμε κάνει το πρωί με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν επίσημα από το νοσοκομείο Κατερίνης. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η Κατερίνη και η Πιέρια παραμένουν χωρίς κρούσματα του κορονοϊού.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να εφησυχαστούμε, παραμένουμε σε επιφυλακή αλλά πάντα με ψυχραιμία και σύνεση. Άλλωστε με τους ρυθμούς που έχει λάβει η εξάπλωση του κορονοϊού στη χωρά μας είναι θέμα χρόνου να το αντιμετωπίσουμε και στη Πιέρια. Ας αποφεύγουμε την διασπορά ψευδών ειδήσεων και πανικού στη τοπική κοινωνία χωρίς λόγο.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.