Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποκατάσταση βλάβης στον κεντρικό αγωγό τροφοδοσίας του Μοσχοποτάμου

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με προσήλωση στον στόχο της, που είναι η αδιάλειπτη υδροδότηση και ποιοτική παροχέτευση με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας, στο σύνολο των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και στην πόλη της Κατερίνης, σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες επιχείρησε με συνεργεία της, στο Μοσχοπόταμο.

Συγκεκριμένα, η έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση των συνεργείων ύδρευσης σε βλάβη του κεντρικού αγωγού τροφοδοσίας του Μοσχοποτάμου διατομής Φ225mm, επέτρεψε την αδιάλειπτη πρόσβαση των κατοίκων του οικισμού στο πολύτιμο αγαθό το νερό. Κατ’ αυτό τον τρόπο, η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ως Υπηρεσία 24ωρης λειτουργίας με κοινωνικό πρόσωπο συνεχίζει να προσφέρει από την πλευρά της το απαραίτητο αγαθό για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.


Παραθέτοντας κάποιες εικόνες από την σημερινή αποκατάσταση της βλάβης ύδρευσης ευχόμαστε υγεία και υπομονή σε όλους τους συμπολίτες μας που μένουν στο σπίτι.


Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Μπουσνάκης Αστέριος
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.