Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απάντηση της Α.Ε. Καρίτσας στην ανακοίνωση της Α.Π.Ο. Αταλάντης

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας αισθάνεται την υποχρέωση απέναντι στην αποστολή της ομάδας να απαντήσει στην ανακοίνωση της Α.Π.Ο. Αταλάντης. Οι χυδαίες υβριστικές εκφράσεις, η ρίψη πετρών και νερού στα αποδυτήρια και οι προπηλακισμοί στο τέλος του παιχνιδιού είναι καταγεγραμμένα και στη διάθεση όποιων ζητηθεί.

Δυστυχώς, από την πρώτη στιγμή, που εισήλθε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο έγινε αποδέκτης απαράδεκτων καταστάσεων, που γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στους φιλάθλους των γηπεδούχων, που έχουν το ακαταλόγιστο, όσο στη στάση και την ενθάρρυνση από τα μέλη της Διοίκησης και της ομάδας τους.

Επαναλαμβάνουμε ότι το μοναδικό μας λάθος είναι ότι θέλαμε να διεκδικήσουμε αντρίκια τους 3 βαθμούς της νίκης, εντός αγωνιστικού χώρου, χωρίς να υποκύψουμε στις παραινέσεις και στα παρακάλια των γηπεδούχων.

Όσον αφορά την αναφορά σας στον παρατηρητή του αγώνα, να σας υπενθυμίσουμε ότι η έναρξη του 2ου ημιχρόνου καθυστέρησε για 10 λεπτά, μετά από απαίτηση των διαιτητών και του παρατηρητή, για την παρουσία Αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο.

Δυστυχώς, για τα συνθήματα "Βούλγαροι" και "Σκοπιανοί ", που επαναλαμβανόμενα εκστομίζονταν από τους φιλάθλους των γηπεδούχων, υπό την ανοχή της Διοίκησης, προφανώς είναι κάτι φυσιολογικό για τους ανθρώπους της ομάδας σας. Άλλωστε, τα ίδια συνθήματα είχε ακούσει και η αποστολή του Δία Δίου πριν 2 βδομάδες.

Κύριοι της Αταλάντης, οι αγώνες κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και με αντρίκια μέσα. Προφανώς, αυτό είναι κάτι άγνωστο για σας.

Υ.Γ. Η μοναδική όαση στο χθεσινό θίασο ήταν ο προπονητής της ομάδας σας, που απορούμε πως βρίσκεται στην ομάδα σας.

Καλές Αποκριές.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.