Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στις ράγες και πάλι η στάση του τραίνου στον Παντελεήμονα

Συνάντηση του Φ.Μπαραλιάκου με τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χ.Βίνη

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστο Βίνη είχε τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.

Η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., συνιστά ως γνωστόν θυγατρική Εταιρεία του ΟΣΕ. Τομέας ευθύνης της:

  • η διαχείριση των έργων του Επενδυτικού Προγράμματος του Οργανισμού
  • το σύνολο των έργων εκσυγχρονισμού των σιδηροδρομικών γραμμών και εγκαταστάσεων του ΟΣΕ.

Η συζήτηση των δύο επικεντρώθηκε στα έργα υποδομής της ΕΡΓΟΣΕ που αφορούν στην Πιερία και κυρίως στην ημιτελή στάση του τραίνου στον Παντελεήμονα. Πρόκειται για χρονίζουσα εκκρεμότητα, η υλοποίηση της οποίας είχε δρομολογηθεί κατά την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Ωστόσο, κατά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε (όπως και πολλά άλλα αναπτυξιακά έργα ) «παγώσει».

Ο κ. Βίνης ενημέρωσε τον κ. Μπαραλιάκο ότι υπάρχει θετική εξέλιξη για την στάση του Παντελεήμονα, αφού η νέα διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ μερίμνησε ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και σήμερα να έχει στα χέρια της την έγκριση από την διαχειριστική αρχή (το πρώτο και απαραίτητο βήμα για να ακολουθήσουν τα επόμενα) και αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να λάβει την έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου.

Ένα αναπτυξιακό έργο για την Νότια Πιερία παίρνει «σάρκα και οστά» δίνοντας την δυνατότητα σε πολλούς τουρίστες να επισκέπτονται με την προαστιακή γραμμή την περιοχή του Παντελεήμονα, του Πλαταμώνα και της Σκοτίνας. Να θυμίσουμε ότι με αφετηρία τη Λάρισα, η προηγούμενη στάση του προαστιακού είναι αυτή στους Πόρους και η επόμενη στην Λεπτοκαρυά.

Ένα πάγιο αίτημα των επαγγελματιών αλλά και των κατοίκων της περιοχής μετά από χρόνια δρομολογείται και αναμένουμε άμεσα την έναρξη των εργασιών έτσι ώστε στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα (εκτίμηση 1,5 με 2 χρόνια από σήμερα) να παραδοθεί σε χρήση.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.